vistarepair-smartphone-en-tablet-reparatie-logo

Het is belangrijk dat je een goede telefoonzaak hebt die jouw reparatie vakkundig uitvoert. Zo ben ik afgelopen week terecht gekomen bij Vista Repair toen ik onder “iPhone reparatie Haarlem” zocht. Een geweldig bedrijf als je het mij vraagt. Zo beschikken zij over een groot aanbod van telefoon en worden alle reparaties vakkundig gerepareerd met originele onderdelen. Indien een reparatie niet uitgevoerd kan worden, dan betaal je ook geen geld.

AppleLogo

Telefonisch maakte ik een afspraak en ben ik samen met mijn vriendin naar Vista Repair gegaan. De zaak is erg netjes en je wordt professioneel te woord gestaan. Je wordt van tevoren goed om de hoogte gesteld van de kosten en wanneer je hem kan ophalen. Gelukkig kon ik mijn telefoon al na twee uurtjes ophalen.

Echt een aanrader

Als je een professioneel iPhone reparatie bedrijf in Haarlem zoekt is Vista Repair echt een aanrader. Zij houden zich aan de afspraak en voordat je het weet is je reparatie al uitgevoerd. Vergeleken concurrenten hanteren zij erg nette prijzen en daarom is het ook echt een aanrader om hier jouw reparatie uit te laten voeren. Indien je vragen hebt kan je ze telefonisch en per mail bereiken. Je krijgt direct passend advies.