Veel mensen hebben de ervaring dat een oude ipad verkopen nog niet zo gemakkelijk is. Je moet immers een advertentie plaatsen en hoewel dat nu met internet niet zo moeilijk meer is, is het altijd afwachten of je wel een koper vindt. En heb je een koper, dan is het nog de vraag of deze persoon wel eerlijk is. Veel mensen gaan daarom uiteindelijk nooit over tot de ipad verkopen en leggen deze maar in een la. Want wie weet kun je hem nog eens een keer gebruiken. Maar laten we eerlijk zijn, dat gaat uiteindelijk vaak niet gebeuren. Maar wat doe je er dan mee?

Gemakkelijk ipad verkopen

In een la wegleggen is dus zonde, vaak gebruik je het apparaat nooit weer en uiteindelijk is hij zo verouderd dat apps er niet meer op werken en de accu kapot gaat. Je ipad verkopen via een advertentie op internet is niet ideaal omdat je niet weet welke koper te vertrouwen is en soms duurt het maanden voordat je überhaupt een koper vindt. Wat dan te doen? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je device weg te geven aan een familielid of een van je vrienden. Maar je kunt ook kiezen voor je ipad verkopen via 123verkopen.nl! Dit is echt heel erg eenvoudig en het levert je ook nog eens een leuk bedrag op! Hoe werkt dit nu? Je gaat naar hun website toe en je geeft aan:

  • welke type jij hebt
  • welke uitvoering het is
  • je beantwoordt wat vragen over de staat van het device
  • je krijgt een bod

Wat voor soort vragen moet jij nu beantwoorden? Ze willen weten of het apparaat zonder problemen opstart, of er ook barsten in het scherm zitten of in de behuizing en of alle functies werken. Dit moeten ze weten om de waarde te kunnen bepalen. Heb je dit allemaal beantwoord, dan kun je zien voor welk bedrag jij je ipad verkopen kunt aan dit bedrijf.

Wat gebeurt er mee?

Dit werkt dus eigenlijk heel erg eenvoudig! Vind jij het bod hoog genoeg, dan kun je het accepteren en de ipad verkopen aan 123verkopen.nl. Je krijgt dan een verzendlabel van hen en je kunt je device opsturen. Als zij het binnen hebben gekregen, dan zullen ze jou zo snel mogelijk uitbetalen. Het levert jou dus verschillende voordelen op: het gaat snel, je hebt er weinig werk van en je krijgt nog wat geld voor je oude device. Daarnaast is er nog een reden om te kiezen voor je ipad verkopen aan 123verkopen.nl, je levert op deze manier namelijk een bijdrage aan de circulaire economie. Als de staat van jouw device goed genoeg is, dan zullen zij hem opknappen, opnieuw installeren en weer te koop aanbieden. Is dit niet mogelijk, dan kunnen ze altijd onderdelen nog weer hergebruiken. Hoe dan ook vindt er dus hergebruik plaats en dat is met het oog op duurzaamheid goed nieuws. In veel tablets en smartphones zitten immers zeldzame grondstoffen. Door te kiezen voor je ipad verkopen, draag jij dus ook een steentje bij aan een iets duurzamere wereld!

Posted in: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *