Refurbished iPhone

Een refurbished iPhone is een alternatief waar vaak niet aan gedacht wordt. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smartphone bij zich. Niet alleen dat, maar er wordt ook veel gewisseld van telefoon. Dit komt doordat er continue nieuwe modellen uitgebracht worden. Vooral de grote namen zoals Apple en Samsung laten goed weten wanneer iets nieuws op de markt verschijnt. Nieuwe hardware, verbeterde camera of meer mogelijkheden. Vaak zijn het kleine upgrades van het voorgaande model, maar heb je die verbeteringen eigenlijk wel nodig? Die vraag wordt eigenlijk niet gesteld wanneer er een groot bedrag wordt neergelegd voor het toestel.

Controle

Refurbished iPhone is als nieuw

Wanneer je geen zin hebt om duizend euro neer te leggen voor de iPhone X dan zijn er altijd alternatieven. Eén daarvan is om eens te kijken naar een tweedehands telefoon. Het is namelijk niet ongewoon dat een toestel wordt ingeruild voor een nieuwe. Het oude toestel wordt dan compleet nagekeken op schade en functionaliteit. Onderdelen die te oud zijn, denk aan de accu, worden dan vervangen. Dit resulteert in een smartphone die op een paar gebruikerssporen na, eigenlijk zo goed als nu is. Naast dat de telefoon helemaal is nagekeken, is de prijs ook aantrekkelijk. Die liggen namelijk stukken lager dan een nieuwe.

Smartphone

Maxfix is een reparatiewinkel waar je terecht kan voor een refurbished iPhone. Door de kennis in huis en ervaring zijn ze in staat om een smartphone goed te onderzoeken. Hierdoor kunnen eventuele reparaties ook binnenshuis gedaan worden, waardoor de kosten ook lager zijn dan andere reparatiewinkels. Dit heeft dan ook een positieve invloed op de prijs en kwaliteitsverhouding. Naast smartphones controleren en repareren ze bij Maxfix ook andere apparaten. Denk hierbij aan iPads, Macbooks en iMacs. Mocht er iets met je eigen apparaat mankeren of schade hebben dan helpen ze je ook graag.